EVEN VOORSTELLEN....

 "Atelier Moons Design, waar passie voor sieraden en liefde voor edelstenen samenkomen."

Zo omschrijft eigenaresse Monique haar uit de hand gelopen hobby.

Deze grote liefde ontstond in haar studententijd, toen Monique een bijbaan had bij een gerenommeerd juwelier en goudsmid in Leiden. Na enige omzwervingen in het onderwijs, het boekenvak en de automatisering is zij zich in 2010 volledig gaan toeleggen op wat ze het liefste doet: het ontwerpen en vervaardigen van sieraden. Door een gerichte opleiding, het dagelijks bezig zijn met verschillende edelsmeedtechnieken en edele metalen en het door zelfstudie en cursussen vergroten van kennis aangaande edelstenen streeft zij ernaar om voortdurend verrassende en vernieuwende juwelen te ontwikkelen. Haar drijfveer? Een niet te stuiten enthousiasme en fascinatie voor kleur, schoonheid en harmonie!  

Instagram

INSPIRATIE wordt gevonden in kunst, religie, en geschiedenis. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de Art Nouveau en Art Deco gerelateerde sieraden. Ook antieke materialen, oude sieraden, stenen en kralen vormen een grote bron van inspiratie en leiden vaak tot het ontstaan van nieuwe en verrassende creaties.

MATERIALEN zijn afkomstig van over de hele wereld en zijn zoveel mogelijk Fair Trade. Zilver, verguld zilver, 14kt goldfilled, koper en messing zijn, naast edelstenen en parels, de meest gebruikte materialen. Daarnaast wordt veel gewerktmet onderdelen afkomstig van vintage en antieke sieraden.

DE SIERADEN worden met uiterste zorg, aandacht en liefde, volledig met de hand gemaakt in eigen atelier. Elk sieraad is een kunstwerkje op zich en wordt dan ook maar één keer gemaakt. Geen massaproduktie en geen commercieel uitgangspunt, het plezier van het maken en het blij maken van jou als liefhebber van eerlijke sieraden is het het doel. Dus laat je verrassen en neem vrijblijvend een kijkje op deze site. Atelier Moons Design is ook te vinden op Facebook. Hier vind je nieuws, inspirerende ideeën en aanbiedingen.


UA-36199053-1