ivm verhuizing is ons atelier gesloten en is het momenteel helaas niet mogelijk sieraden te bestellen of een afspraak te maken. wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer van dienst te zijn!

 

EVEN VOORSTELLEN....

 Atelier Moons Design, waar passie voor sieraden en liefde voor edelstenen samenkomen.

Deze grote liefde ontstond in mijn studententijd, toen ik een bijbaan had bij een gerenommeerd juwelier en goudsmid in Leiden. Na enige omzwervingen in het onderwijs, het boekenvak en de automatisering ben ik mij in 2010 volledig gaan toeleggen op wat ik het liefste doe: het ontwerpen en vervaardigen van sieraden. Door een gerichte opleiding, het dagelijks bezig zijn met verschillende edelsmeedtechnieken en edele metalen en het door zelfstudie en cursussen vergroten van mijn kennis aangaande edelstenen streef ik ernaar om voortdurend verrassende en vernieuwende juwelen te ontwikkelen. Mijn drijfveer? Een niet te stuiten enthousiasme en fascinatie voor kleur, schoonheid en harmonie!  

-Monique-

Instagram

INSPIRATIE vind ik vooral in kunst, religie, en geschiedenis. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in mijn Art Nouveau en Art Deco gerelateerde sieraden. Ook antieke materialen, oude sieraden, stenen en kralen vormen een grote bron van inspiratie en leiden vaak tot het ontstaan van nieuwe en verrassende creaties.

Naast de reguliere collectie werk ik momenteel aan een nieuwe lijn: HAPPY SPIRITS by Atelier Moons DesignEen collectie mala's en en spiritueel getinte sieraden. De lancering hiervan zal binnenkort plaatsvinden. 

MATERIALEN zijn afkomstig van over de hele wereld en zijn zoveel mogelijk Fair Trade. Zilver, verguld zilver, 14kt goldfilled, koper en messing zijn, naast edelstenen en parels, de meest gebruikte materialen. Daarnaast werk ik veel met onderdelen afkomstig van vintage en antieke sieraden.

DE SIERADEN worden met uiterste zorg, aandacht en liefde, volledig met de hand gemaakt in mijn eigen atelier. Elk sieraad is een kunstwerkje op zich en wordt dan ook maar één keer gemaakt. Geen massaproduktie en geen commercieel uitgangspunt, het plezier van het maken en het blij maken van jou als liefhebber van eerlijke sieraden is het mijn doel. Dus laat je verrassen en neem vrijblijvend een kijkje op de site of kom langs in het atelier. Atelier Moons Design is ook te vinden op Facebook. Hier vind je nieuws, inspirerende ideeën en aanbiedingen.


UA-36199053-1